Ruokaa

Posted on

Tänään tuli haettua kasa koiranruokaa, kun Mustissa ja Mirrissä oli sopivaa halvalla. Viime aikoina on tullut tavaksi ostaa ruokasäkkejä aina kun halpa osuu kohdalle ja sitten niitä käytellään sitä mukaa pois. Kesän alussa ostin Puuilosta pari säkkiä Hauhau Superpremium kala-perunaa. Hyvä ruoka, mutta lohi alkoi pitkässä käytössä värjäämään jekun suupieliä ja tassuja. Sitten tilasin Zooplussasta Acanan wildprairie säkit, sieltä kun saa usein kaksi säkkiä halvemalla. Näistä on enää tynnyrinpohjallinen jäljellä. Maailmanvoittajassa bongasin halvan Cibaun kala-riisi säkin ja sen ostin sieltä, no sitä on syöty tässä rinnalla, osa säkistä on vielä jäljellä Nyt sitten Mustista ja Mirristä lähti BritCaren peura-peruna ja lohi-peruna. Sekä Maukas raakapötköjä ja jotain tuollaisia koiran märkäruokia, kun halvalla sai…

Koiralle ei ole ongelma vaihtaa ruuasta toiseen, etenkin kun syövät 30-50% ruuasta raakaa, joka aina vaihtelee ja välillä ruuantähteitä. Ja kun usein vaihtuu vaan merkin X kala-peruna, merkin Ö kala-perunaksi, eroa ei ole niin paljoa, että se koiriin vaikuttaisi.

Sisu on vielä penturuualla. Sisu syö Orijenin penturuokaa ja Cibaun kala-riisi penturuokaa sekoitettuna 1:1. Kun tuo loppuu parissa viikossa, Sisu saa siirtyä jo aikuisten muonaan eli samaan kuin muutkin.

DSC_0170-001

Mustin ja Mirrin tuliaisia.

DSC_0009

Sisun eväät vielä vähän aikaa