Sekopää taas vauhdissaan

Posted on

Koirat ulkoilee edelleen pihapisseillä aluksi erikseen. Pupu tienpuoleisessa pihalla ja pikkukoirat takapihalla. Pihoja yhdistää portti jonka suljen siksi aikaa, että pikkukoirat ehtii asiansa tekemään. Pupu onkin keksinyt omaa hubaa… Pupu juoksee aivan täysiä kaksi kierrosta pihaa ympäri ja sitten hyppää täysillä tassut edellä porttia päin PAM! Ja sitten taas kaksi kierrosta ympäri pihaa niin paljon kuin kintuista lähtee ja PAM! taas porttiin ja taas juoksuun… Tätä jatkuu kunnes pääsee Ilon kanssa leikkimään.

Pesin Pupun viikonloppuna ja harjoittelin saksimistakin. Leikkasin kyljet, etuosan, etupompulat ja sämpylät. Muuta en oikein osannut leikata, niin jätin leikkaamatta. Uudet sakset pelitti ihanasti ja niillä sai paljon parempaa jälkeä, esimerkiksi tuo maha osa onnistui jo melko hyvin… Korvakarvojen pussittaminen on auttanut, Pupu on saanut hemaisevat korvakarvat, joskinaika ohuet ne vielä ovat.

dsc_5682.JPG

dsc_5695.JPG

lolp2vk2.jpg

Pakko vielä laittaa kuva syötävän suloisesta pennusta Unin pentueesta… Pennuilla on silmät avautuneet ja näyttävät tosi mystisiltä sinisine silmineen (pennuilla on aina aluksi siniset silmät). Kuvia niistä löytyy kasvattajan sivuilta puppies osiosta LINKKI.