Siistimistä ja syömistä

Posted on

Ilo lähtee seuraavaksi kyl sterilisaatioon. Koira on taas pissaillut juoksuhousunsa. Se on joka juoksun aikaan, kun koira unohtaa sisäsiisteyden. Onneksi sentään pöksyyn, eikä pitkin uutta kotia.

Sain ajeltua harjoilta kuonot ja siistittyä tassut, nyt ne odottaa, että pojat ne tänään pesee. Turkkeja en ajele kaljuksi, ettei tule kylmä pakkasilla. Mutta hassuilta tikkunokilta ne nyt näyttää, kun parrat sai kasvaa sen verran pitkään 😀 . Pupu vaihtaa kohta lookkinsa kaljumakkaraksi, jotta pääsee sen kanssa nyt helpolla. Ei millisiili, mutta sentin turkki.

Eilen Uni oli päässyt pois ”kennelosastosta” eli takkahuoneesta, kun kukaan ei ollut kotona ja tietenkin oli kaatanut ruokatynnyrin ja yhdessä olivat ahmineet. Ilo näytti illalla mahastaan räjähtävältä, sen verran pinkeä oli 😀 . Ruokana tytöillä on ollut  nyt ANF ohra-kalkkuna ja sillä on pysynyt, ainakin vielä, poissa hiivat, vatsavaivat ja mikä tärkeintä, Ilon iho on pysynyt kunnossa.

Unin juoksua ei onneksi näy, joten se pääsee huomenna kohti Tamperetta ja uusia seikkailuja. Ikävä tulee varmasti… mutta toisaalta on helpottava tunne. Kunpa kaikki menisi hyvin.


One thought on “Siistimistä ja syömistä

  1. täällä jo odotellaan innolla. en kestä olla huomista päivää töissä! Eilen valmistui kananamipalat ja tänään illalla laitetaan Unille oma peti valmiiksi. Samoin tänään piilotin kaikki ruokaämpärit ja namipalakätköt lukkojen taakse. ihan vaan varulta.. ja tiskatakin ois tarkoitus ennen kuin neiti esipesu tulee kylään 😀

Comments are closed.