Syntsät

Posted on

Kahden pojan yhteissynttäreitä vietettiin tänään ja sai Naominkin totutella talo-täynnä-ihmisiä juhliin.  Hyvin se Naomilta meni, etsi vaan sopivia vapaita sylejä sekä tippuneita herkkuruokia 😀 . Naomin oli vaikea käsittää, että sukulaisissamme on ihmisisä, jotka ei pidä koirista tai eivät voi allergian takia niiden kanssa peuhata. Erityisesti ihmetytti muriseva Jykä-veljeni. Naomi ei herkkänä koirana voinut käsittää, että joku ei halua sitä lähelleen saati, että murisee, että koira poistuisi. Naomista murina tarkoitti sitä, että piti tiiviimmiin liimautua ihmiseen ja näyttää söpöltä. No löytyi niitä sylejä sitten Naomille kuten Ilollekkin. Molemmat käytti häikäilemättä hyvikseen kaikkia, jotka hieman vihjasivatkin että sylissä on tilaa. Kaksi vierasta yritti salakuljettaa Ilon taskuissaan pihalle 😀 .

Pupu joutui olemana lähes koko ajan hihnassa. Se tunki myös ihmisten syliin, hyppi päälle sekä varasteli pöydältä. Ja lisäksi pussaili kauheasti kaikkia pikku vieraita. Pikku vieraat eivät vaan olleet niin ihastuneita vaikka kotoa löytyi kaksi beauceronia.

dsc_3186.JPG
Kummipojan sylissä.

dsc_3210.JPG
Aina on tilaa yhdelle tai kahdelle…

dsc_3248-3.JPG
Taas yksi syli.

dsc_3252.JPG
Todellinen HARJAkoira.

dsc_3231.JPG
Pupu niin vauhdissa, ettei yhtään tarkkaa kuvaa.

dsc_3158.JPG
Sitten vielä pikku apulainen, joka valitsee koiralle sopivat pompulat… Tässä tosin rämäytti vahingossa puolet pitkin poikin ja keräsi jokaisen omaan lokeroonsa, kun oli kuulemma mennyt äidillä osa vääriin lokeroihin…