Turkinhoitoa

Posted on

Ollaan testailtu ja testailtu eri aineita ja on jännä huomata, miten toisella aineella koia on ihan pöfpöf ja toisella aineella turkkista tuleekin nätti. Saatiin Turkkitaikasta kasa näytepulloja uutta True Iconic -sarjaa. Meidän mieleen nämä ei olleet, koska tekivät turkista ilmavan ja haluan laskeutuvaa, mutta veikkaisin, että sopivat tosi hyvin roduille, jolle halutaan pöyheä ja ilmava turkki. Kauniin kiillon ne ainakin tekivät.

Huvin vuoksi ollaan kokeiltu muitakin shampoita ja hoitoaineita. Kuten vanhaa pentuaikojen ainetta Espreen Silky Showta, joka edelleen toimii. Toinen mitä kokeiltiin on Anjun Beaute sarja, joka tuntui toimivan hyvin Hupilla. Jekulla testit on vielä kesken.

Pupuunhan saa kätevästi sitten tuhottua ylimääräiset pullot. Villakoiran turkki ei ole niin nökönuuka käytettävistä aineista, etenkään aikuisen koiran lyhyehkö turkki.

DSC_5103-002

Jekku meidän normikäytössä olleissa aineilla pestynä: Royale Perfection Anti Itching Shampoo/ReQual Bio-Plus/ /PAC

DSC_5155-001

Espree Silky show + ReQual Bio-plus + PAC + WOW (jalkojen valkaisuun EZ Groom Crystal White)

DSC_5537-001

TRUE ICONIC SHOW BEAUTY BATH + TRUE ICONIC SHOW SILK PROTEIN CONDITIONER ja siihen sekaan 2ml TRUE ICONIC MAGIC OIL

DSC_5426-003

Anju Beauté ApricotDiamant shampoo ja Anju Beauté Creme Rinse hoitoaine + Anju Beaute Beauty Care Mask + Summerwinds Protect-A-Coat Conditioning Oil.

 

Ja Hupin testejä:

DSC_5058-001

Royale Perfection Anti Itching Shampoo/ReQual Bio-Plus/ /PAC

 

DSC_5511-001

TRUE ICONIC COLLAGEN PLUS BATH shampoo ja TRUE ICONIC COLLAGEN PLUS CARE CONDITIONER+TRUE ICONIC MAGIC OIL

DSC_5574-001

Anju Beauté Diamant shampoo + Espree Silky show Shampoo ja Anju Beauté Optimum Care hoitoaine + Anju Beaute Beauty Care Mask + Summerwinds Protect-A-Coat Conditioning Oil.