Ulkoilua ja lumielämää

Posted on

Joulun aikaan ollaan nautittu lomasta, koirat on porhaltaneet pellolla ja kotipihalla vapaana. Pakkaset vaan vähän vaivaa ja jalkoja alkaa ceskeillä palelemaan. Tänäkin talvena Hupi kiljuu kävellessä, kun jalkoja paleltaa niin paljon. Tähän kuoroon on yhtynyt myös hänen poikansa, Sisuakin kiljututtaa paleleminen ja jalkoja pitää purrakkin sen takia. Ostin kokeeksi yhdet tossut, jos niistä olisi apua. Yhdet siksi, että jos koirat ei olisi suostuneet kävelmään, niin en olisi turhaan ostanut monia. Hupi ainakin käveli ihan ok tossuilla, Sisuakaan ne ei niin haitanneet, mutta kun olivat Hupin kokoa, niin lensivät äkkiä jalasta.

Tässä videota joulun tienoilta pellolta. Hauskasti näkee, että Jekku hoksaa pellon laidalla PUUN! Sinne on päästävä heti nostamaan jalkaa, oli se miten kaukana vaan. Jekulla on aina tuo, jokainen tuollainen näkyvä on päästävä pissimään ja luoksetulokäskyn kuultuaan, on aina pakko pissiä ensin ja tulla vasta sitten. Pakko oli tuossa laittaa kamera pois, kun noin kauas lähtivät, mutta kyllä ne sieltä aisat hoidettuaan palasivat..

Toinen on kuvaa pihaleikeistä. Vaikka Pupu on 7v virtaa löytyy edelleen… Vähän liiankin kanssa. Ja isä ja poika ovat kuin majakkka ja perävaunu 😀