Vantaa lets go

Posted on

Oltiin vaihteeksi näyttelyssä, Vantaan Hakunilassa tällä kertaa. Nyörivillakoira sisko oli myös kisassa mukana. Pupun juokseminen on ihan tuskaa. Koira kaikista ponnisteluista huolimatta edelleen tuijotaa minua hyvin tiiviisti, pitäisi se varmaan raahata taas tokoon, kun kontakti on mieletön. Ikävänä lisämausteena juoksuun on tullut nappailu. Koira kevyesti tarttuu hampaillaan käteeni, eikä kehässä viitsi sille näyttävästi rähähtää moisesta käytöksestä. Seisominen ei tänään niin huvittanut, juoksun loput menossa. Kuvista näki kuinka pieleen koira seisoi koko ajan.

Pupu oli myös taas täysin trimmaamani. Turkki oli jo aivan levähtänyt, joten aika pysty metsästä tuon mallin leikkasin. Hankalaa on, kun ei oikein tiedä mitä pitäisi tehdä, mutta leikkaan Lauran ohjeilla, niin, että itsestä näyttää passelilta. Mietin vain rotunsa parasta katsoessani (Martina’s Gradiva), että onko Pupulla ison turkin raja liian kaukana ja pallotkin liian takana… Toki malli pitää aina leikata yksilöä korostaen, ei kaikille samalla lailla. Mutta takapallot taisi olla liian suuretkin tänään.

Tuomarina oli: Sonya Pagani, Italia

Nice head. Good ears and mouth. Good neck. Nice body proportion. Nice text of coat. Color not uniform. Moves well.

Miellyttävä pää. Hyvät korvat ja  suu. Hyvä niska. Hyvät rungon mittasuhteet. Miellyttävä turkin laatu. Väri ei ole tasainen. Liikkuu hyvin.

ERI, PN-4

Joka kerta saa noita arvosteluja yrittää suomentaa epätoivoisesti. Usein sanoista ei saa selvää ja tälläkin kertaa kävin kehäsihteeriltä jälkikäteen kysymässä mitä arvostelun yhdessä kohdassa luki. No kirjoitusvirhehän hänellä siinä oli ja kotona löytyi myös lisää, joita sitten yritettiin salapoliisina selvittää. Arvostelussa nimittäin lukee unform vaikka siinä pitäisi lukea uniform. Merkitys muuttuu täydellisesti, etenkin kun tiesi mitä tuomari tarkoitti.

LISÄÄ KUVIA TÄÄLLÄ

dsc_3671.JPG
Pupu, Doris ja Hulda. Hulda oli ihanan iso Doriksen tankandoggi”sisko”, joka hieman pelotti Pupua.

dsc_3730.JPG
Doris ja räjähtäneet nyörit

dsc_3737.JPG

dsc_3747.JPG