Eka ceskytrimmi

Posted on

Nyt se on sitten tehty, eka ceskytrimmi. Toivottavasti meni edes oikein, mutta kyllä sitä tuijotti ohjetta, konetti pätkän, tuijotti ohjetta, konetti jne.Silti pikkasen sai miettiä, mitenhän alas edestä otetaan, miten alhaalta kylkikarvat ajetaan ym. Pitää tarkistaa seuraavaa trimmausta varten. Lisäksi mitään partoja ym ei vielä voi muotoilla, kun niiden pitää antaa vaan kasvaa.

Pesussa pikku miehellä oli taas taktiikka, juokse niin tämä voi loppua 😀 . Liukasta pientä makkaraa on haastava pitää pesussa kiinni, etenkin kun se on saippuoitu. Föönaus sujui paremmin kuin viimeksi, tein sen nyt vielä kaiken lisäksi pöydällä. Ensiksi pöydällä opetin, että jos menee reunalle, niin voi tippua. Siis pidin koirasta kiinni ja annoin sen kävellä reunalle ja hieman ylikin jos siltä tuntui, näin koira itse hoksaa, että reuna loppuu ja kääk. Tippumaan ei missään nimessä päästetä ja muutenkin koko ajan pidän pentukoiraan tuntuman ja valmiina ottamaan kovemman otteen, jos ei muistakkaan ja päättää liueta paikalta. Aikuiset  nyt osaakin jo varoa. Mutta hyvin se sujui. Föönatessa tuli aluksi pientä mutinaa, mutta viime kertaiseen huutoon verrattuna meni yllättävän hyvin. Erityisesti harjoiteltiin pään ja parran kuivaamista, koska tulevasuudessa ne tulee olemaan ne haastavimmat paikat. Trimmauskonettakin aluksi yritti pakoilla, mutta kunhuomasi, ettei siinäkään auta venkoilut, niin antoi trimmata ihan rauhassa. Paras on pennun alkaessa sännätä ja sätkiä, on vaan pysähtyä, tiukentaa hieman otettaan, ettei pentu tipu ja pitää yksinkertaisesti pentu aloillaan, kun pentu rauhoittuu jatketaan, kuin homma olisi aina sujunut, kuin leikki. Koneita ei sammuteta tms riehumisen ajaksi, vaan vain odotetaan se hetki.

Kekku pääsi pesuun Hupin perään ja vitsi se tuntui painavalta Hupin jälkeen 😀 Toisaalta se vaikuttaa myös niin vanhalta viisaalta, joskin osaa nuo aikuisetkin yrittää. Ne ei enää säntäile ja sätki pentujen tapaan, mutta osataan kyllä nyhtää käpälää kerta toisensa jälkeen otteesta pois tai ryömiä kilpikonna asentoon pöydän nurkalle 😀

dsc_9660-001.JPG
Minun pojat <3

dsc_9610-001.JPG
Hupi, huomenna 10 viikkoa.

dsc_9618-001.JPG

dsc_9645-001.JPG
Kekku 20 kuukautta. 

dsc_9635-001.JPG

dsc_9686.JPG
Jekun antenni.


2 thoughts on “Eka ceskytrimmi

  1. Nyt jäi kyllä puolet viestistä jonnekkin bittiavaruuteen, joten yritetääs uudestaan.. Eli siis ceskyvauva

Comments are closed.