Vähemmän lenkkeilyä…

Posted on

Nyt trimmauksen jälkeen Hupi on näyttänyt hassulta, se näyttää naamastaan ihan oikealta terrieriltä, jonkinlaista tyylikkyyttä tuli ilmeeseen. Oletin, että vaaleammat kohdat hartioilla olisi vain siitä, että siinä on ohuesti trimmattu, mutta nyt katselin päivänvalossa, että voisi siinä ehkä ollakkin jo vähän vaaleampaakin… No saapa nähdä. Näissä on vähän sama kuin harmaissa villakoirissa, joka trimmissä kun turkin ajalee, tulee aina harmaampi ja harmaampi.

Pikku neiti on vuorostaa kuumeessa, joten joudutaan varmaan huomenna veivaamaan ulkoilutuksia. Onneksi on tuo oma piha, johon koirat  voi turvallisesti päästää. Ja onneksi perheessä on useampi innokas lenkittäjäkin. Ja sekin, että nuo aikuiset otukset ei onneksi kiipeä seinille, vaikka joutuisivat muutaman päivän vähän vähemmälle lenkkeilylle. No Jekussa sen vielä näkee, lenkille päästyään vetää ehkä normaalia enemmän ja on vähän innokkaampi, mutta kotona sitä ei näy.

Olen edelleen ollut häikäistynyt tästä pennusta. Meillä on edelleen lähes kaikki matot lattialla, mm. isot matot olohuoneessa ja eteisessä. Hupi tekee edelleen asiat pääosin ulos ja jos sinne ei huomaa viedä, koira käy paperilla. Ei meillä kyllä näin siistejä ole ollut kukaan, joka on meille pissiväisenä tullut. Jekkuhan tuli jo ihan siistinä 4kk iässä, sillä ei pidetty edes papereita.

dsc_9538.JPG
Tippuneet, pakastuneet omenat maistuvat kaikille…

dsc_9677-001.JPG
Jekun ja Hupin upeat näyttelyhihnat. Nyt siis Hupikin sai oman. (Tekijä Dog accesories buy Noon4)