Jekulla kaikki hyvin mutta… eihän elämä saa olla liian helppoa :D

Posted on

Jekku on normaali oma itsensä, haukkua taas tulee, leikitään Hupin kanssa, ruoka maistuu ja vatsa toimii normaalisti. Hypitään ja pompitaan ja pikku lenkillä mitä käytiin oli niin maailman kauhein kiire, kuten ennenkin (onhan siellä satoja hajuja jäänyt parissa päivässä haistelematta!!). Mutta pitipä sitten viime yönä molempien tyttöjen aloittaa vatsatauti. Aamuinen tuoksu koirien huoneesta ei naurattanut. Ihmettelen vaan, ettei kumpikaan ole vinkunut, että pääsisipä ulos… Hupi onneksi on ainakin vielä säästynyt tältä. Kaikki saavat nyt mahalääkettä, jotta saadaan mahdollisimman nopeasti tytöiltä vatsatauti poikki ja eläinlääkäri, joka soitti Jekun tuloksia, suositteli antamaan myös Hupille ennaltaehkäisynä. Onneksi näyttää tepsivän nopeasti.

Jekun viimeiset tuloksetkin tuli ja kaikki oli ok, eli maksassa ei nyt testien perusteella ole vikaa. Ja kun koira on vielä reilussa vuorokaudessa tehnyt tämmöisen ihmeparantumisenkin, niin tämä tukee sitä, että maksa arvojen nousu johtui ripulista. Mahdollisesti myös ne kiteet tulivat ripulista johtuneesta kuivumisesta. Nyt Jekku jatkaa pari viikkoa erikoisruokavaliolla, jotta kiteet häviäisivät pissasta ja sitten otetaan vielä kontrollikokeet. Koska jalat toimii, koiran vatsa toimii ja koira on reipas ja kivuton, ei kannata mitään muuta alkaa nyt tekemään, oireettomalle koiralle. Selvisimme isolla säikähdyksellä… onneksi.

dsc_0409.jpg
Hupilla on Wilman ja Roosan vanha takki 90-luvulta. Vanhasta ”laskettelutakin” hihasta tehty, kunnon kasari-muotia 😀

dsc_0413.jpg
Hupi tykkää vähän isommasta purulelusta.

2012-11-07-toka-trimmi.jpg
Pesu aj toinen trimmi tehty, Hupille harjoituksen vuoksi ja oli pesu tarpeeseenkin, kun parista vesilammikosta on lompsottanut läpi.