Juoksuja odotellessa…

Posted on

Parhaillaan televisiosta tuli eläinlääkäri ohjelma ja Pupu istui tietäväisenä keskellä olohuoneen lattiaa ja katsoi ohjelmaa 😀

Juoksuja ei näy… Koirat on olleet sen oloisia, että juoksut alkaisi, mutta mitään ei näy ei kuulu. Tänään taas kattelin, kun Nao antoi Pupun pyöriä ympärillään touhottaen ja tätä tapahtuu yleensä vain juoksun aikaan.Tulis nyt juoksu, niin ottaisivat sopivasti pennun hyvin vastaan, kun luulisivat omakseen 😀 .

Näyttelytaukoakin meillä nyt on, vasta toukokuuhun on ilmottu Pupu aptukseen. Tiukka tuomaritäti on siellä vastassa, joten saapa nähdä miten neidin käy.

Ruokinnassa ollaan taidettu löytää nyt hyvä tasapaino. Ilo saa pelkkää nappulaa ja hyvin harvoin jotain muuta ja sitäkin hyvin vähän. Jos Ilo saa vaikka Cesaria sekaan, on melko varmasti kakkaa lattioilla. Naomi ja Pupu saa hieman vapaammin muutakin sekaan, pääosin ihmisiltä jäänyttä ruokaa, kasviksia jne lisuketta. Muttta tietenkin kaikille öljyä sekä silloin tällöin karpalojauhetta. Nappulana meillä on nyt ollu jo parin pussin ajan Purinan One, tuntuu sopivan tytöille hyvin. Kakat on kiinteitä ja niitä tulee hyvin vähän. Tosin Friskiessillä tuntui Pupun turkki kasvavan kuin kohisten 😀 .