Uimareissua

Posted on

Käytiin tänään taas kävelemässä Myllykosken luontoreitillä. Pupu oli vain mukana, kun eilen satoi aikalailla lunta. Emme tienneet oliko polut auki ja jos eivät olisi olleet, olisi Ilo kulkenut kaulaa myöten hangessa. Ja muutenkin nuoskalumi olisi tehnyt harjakoirista lumessa kävellessä palloja. Pupu nautti tietenkin täysin rinnoin, vaikka jaloissa oli tossukat estämässä lumipallojen kertymistä.

Joen rannalla Pupu meni reunalle asti urkkimaan ja mitäs kävi, reuna romahti jokeen… Äkkiä hihna kireälle ja hilata koira pitävälle maalle. Vain yksi tassu onneksi vain kastui, huonomminkin ois voinut käydä.

Kotiin tultua otin pikkukoirat keskenään pissille ja ne juoksivat 10 minuuttia keskenään riehuen. Otin pikkutytöt myös lenkille, kun vein Leevin jalkapalloon. Sää vaan oli auttamattoman kaamea. Loskaa oli pahimmillaan 10cm korkeudelta ja voi arvata miltä neidit näytti. Ilon olin vielä eilen pessyt! On kyllä yli helppoa lenkkeillä näiden kahden kanssa. Molemmat kipittää kuuliaisesti lähellä ja satunnaisesti pysähtyvät haistelemaan. Toisia koiria vaan katsotaan uteliaasti, mutta ei edes yritetä mennä lähelle. Ihan liian helppoa sanoisin 😀

dsc_5901.JPG
Ei sekuntiakaan paikallaan, ei meinaa edes kuvaa saada.

dsc_5925.JPG
Hups! Jään reuna pettää Pupun alla.

dsc_5926.JPG
Koira hinauksessa takaisin rannalle.