Käsittämätön määrä

Posted on

Mä en tiedä mitä nyt pitäisi ajatella… En tiedä johtuuko tuosta ruuasta vai mikä on. Viimeisen parin vuorokauden aikana koirat ovat kakanneet paaljon, lähinnä Uni ja Naomi, mutta tulee sitä muistakin. Eilen illalla Uni piereskeli ja yöllä mietin, että kylläpäs se haisee voimakkaasti, että uusi ruoka aiheuttaa mielenkiintoisia oireita. Ajattelin ensin, että otan taskulampun ja kurkistan keittiöön (koirat nukkuvat makuuhuoneeseemme johtavassa keittiössä), mutta jostain syystä vain kävelin sisään. Virhe! Sillä astuin suoraan pehmeään läjään. Siinä sitten umpiunisena mietti, miten ihmeessä pääsee valoille asti sotkematta enempää. Toinen askel valon suuntaan ja astuminen läjään myös toisella jalalla! Koiran omistamisen huippuhetkiä! Valot kun sain päälle, sain todeta, että liukumiinoja oli vielä pari järjettömän isoja kasoja. En tiiä kenen berhardilainen on meillä yön aikana käynyt asioillaan. No ainahan se on kiva viettää aamuyötä lattioita luututen ja mattoja pesuun kantaen. Tuonkin jälkeen on joka pissatuksella tehty kakkoja, eli ei kyllä mitenkään normaalia. Ja eikä mitään pikkukikkaretta vaan aina isot kasat!

Nyt mietinkin eikö tuo ruoka lainkaan sula näillä, ei sovi näille vai onko tämä vain joku totuttautumisvaihe, joka menee ohi, kun elimistö tottuu. Epäilen, ettei tämä johdu siitä, että kaikki tulisi läpi, koska Nutroa syödessä kakka oli myös hyvin löysää, nyt tämä on ihan normaalia (ja tämän kaikki halusivatkin lukea). Raakaa koirat saa ihan normaalisti molemmilla ruokailulla, noin puolet annoksesta. Täytyy nyt tarkkailla, jollei tämä tästä rauhoitu, että mitäs sitten.

Sitäkin ihmettelen, ettei Uni, joka nuo yölliset läjät tuotti, pyytänyt ulos. Uni kun osaa hienosti yleensä vinkua, jos iskeekin tarve päästä pihalle.

Tässä vielä kuvia, jotka Jenni kuvasi harjakoirien näyttelyharkoissa. Niissä välittyy hienosti, kuinka Naomi on vapautunut olemaan muiden koirien keskellä ja pystyy nykyään rentona työskentelemäänkin. Korvatkin pysyvät jo pystyssä treenatessa.

7avd0-fe2ac8a2d272ea98372dab6f590673fe.jpg

lgvkj-fe2ac8a2d272ea98372dab6f590673fe.jpg
Ja Jennin sanoin: ”Huomatkaa miten hienosti Naomi on opettanut Johannan vilkuttamaan!”

li949-fe2ac8a2d272ea98372dab6f590673fe.jpg

tw4pi-fe2ac8a2d272ea98372dab6f590673fe.jpg

tvyks-fe2ac8a2d272ea98372dab6f590673fe.jpg


One thought on “Käsittämätön määrä

  1. outoa. meillä kakat pieneni, kun raakaruokaan siirryttiin. toisaalta liha-luuannos aina kovettaa ja lihä-kasvismössö pehmentää. meillä aina joka toinen toista..

    toivottavasti loppuu miinotus 😀

Comments are closed.