Koirissa ei maasto-ominaisuuksia… ja kuvapläjäystä

Posted on

Eilen oli esikoisen jalkapallo matsi Keravallaja lämmittelyn aikana käytiin kävelemässä lähimaastossa. Löydettiin paikallinen koirapuisto ja koska isot koirat olivat vain mukana, mentiin isojen koirien puolelle juoksemaan. Muita ei puistossa ollutkaan, kuin me. Vauhti oli taas tytöillä huimaa, mutta huomasi, että tytöt on tottuneet laajoihin peltoaukeisiin. Useammin kuin kerran koirat kynti maata kompastuessaan puunjuuriin ym 😀 . Isovilloissa ei siis ole maasto-ominaisuudet kohdallaan… Läkähtymiskuolema meinasi vaan Unille tuolla, eilenkään kun ei ollut mikään viileä ilma.

dsc_1880.JPG
Vielä pystyssä…

dsc_1881.JPG

dsc_1886.JPG

dsc_1888.JPG
Ja Pupu kyntää pitkin metsämaata.

dsc_1892.JPG
Puudeli-nuudelipäät…

dsc_1911.JPG
Ja Unin vuoro kyntää metsämaata ja ihan kuin Pupu ilkkuisi sille…

dsc_1915.JPG
Ja tietty yks oli sitten yltäpäältä roskissa…

Ja koska blogissa ei ole aikoihin ole ollut kuvia, niin tässä vielä kuvapäivitystä Karkkilasta vappuna, kun koirat painoi aivan uskomatonta vauhtia puistossa. Ja kun isot otettiin kiinni, lähti pienet painelemaan onnessaan.

dsc_1633.JPG
Vappuna virtaa oli ja mentiin ihan älyttömän kovaa.

dsc_1662.JPG

dsc_1687.JPG
Ilo pomppii hippulat vinkuen ja Naomilla näkyy tuo sen mielettömän kaunis askel, kun vähäinen turkki paljastaa kaiken.

dsc_1694.JPG
Ja sit nämäkin kaksi innostuivat, kun isot oli hihnoissa.

dsc_1657.JPG
Minä ja mun pallopäät. Naomi selvästi kysyy, miksi Ilo saa olla sylissä? (No siksi, että isot koirat oli vapaana ja tuollaisilla aukeilla Ilo lähtee niiden leikkiin jänikseksi edelle juoksemaan… tosi turvallista).

dsc_1683.JPG
Poika ja koira.