Näyttelyistä ja syksystä

Posted on

Unohdin sitten lahjakkaasti ilmoittaa Unin Kotkan näyttelyyn. Muistin näyttelyilmon vasta seuraavana päivänä, kun viimeinen ilmoittautuminen oli ollut. No kesäkuussa onkin nyt sitten vain yksi näyttely Vantaalla. Heinäkuuksi suunnittelin muutamaa ja elokuuksikin vielä pari. Sitten pitääkin miettiä mihin enää pystyy menemään. Omat fyysiset esteet tulevat tielle, jollen saa koiralle jotain hovilaittajaa ja näyttelyttäjää. Ilomielin antaisin sen jonkun tutun matkaan kehiä kiertämään, niin pysyisi turkkikin kunnossa. Mutta harva haluaa 3 tunnin työmaata turkin kanssa ennen näyttelyä 😀 .

Näillä näkymin perheenlisäyksen vuoksi (jollei vapaaehtoisia koiranlaittajia ilmottaudu), Uni pitää näyttelytaukoa syyskuusta-maaliskuuhun 2011, jolloin se voi valioitua. Ehkä saatetaan käydä joulukuun messarissa, mutta sen näkee sitten myöhempänä.

Nämä näyttelyt on suunnitelmissa ja nuo, missä lukee Uni, on jo hoidetttu.

22.5 Helsinki –> Uni
30.5 Järvenpää
–>Uni
13.6 Vantaa –>Uni

4.7 Forssa
24.7 Helsinki

1.8 Rantasalmi
29.8 Helsinki

Elikkäs perjantaina olisi taas koiranlaittoa lauantain näyttelyyn. On siis täysin varmaa, että perjantaina illalla alkaa sataa ja sataa koko lauantain. Muutkin koirat pitäisi taas pestä. Turkit on olleet niin huolettoman helpot lyhyinä, joten semmoisina ne saavatkin nyt pysyä, että pystyy täysin Unin tukkaan keskittymään. Naomikaan ei nyt sitten Ilon perään juoksua tehnyt, joten meillä näköjään juoksuaa sitten jokainen ihan eri aikaan ja Uninkin ekaa juoksua edelleen odotellaan.

18052010103.jpg
Availin eilen Unin tukkaa, kun valjaat oli sitä takuttaneet. On tytöllä tukka kyllä kasvanut. EI nyt ihan lyhyeksi enää voi etutukkaakaan sanoa 😉


3 thoughts on “Näyttelyistä ja syksystä

  1. Hurjasti onnea masu-asukista! Siinä on taas koirillakin ihmeteltävää kunhan käärö alkaa elämöimään heidänkin reviirillä :)) . Rentouttavaa odotusaikaa!

  2. Hei onneksi olkoon perheenlisäyksestä! Sulla se lauma vaan kasvaa 🙂

    Terkkuja kaverikoira-Naomille ja aina iloiselle Ilolle!

  3. Mä luulen, ettei koirat yhtä kääröä hetkehda, kun noita pojan vesseleitä temmeltää täällä jo ennestään kolmin kappalein. 😀

Comments are closed.