Kokoero ja vajaakorvainen sekä sänkyongelmia

Posted on

Ei ole enää paljoa kokoeroa Unilla ja Pupulla muutenkaan, mutta Pupuhan onkin pienivartaloinen muutenkin. Pihalla on paineltu eilen ja tänään. Tänään vaan tuloksena oli rapakasaisia koiria, kun ennustuksista huolimatta aamusta tuli vettä niskaan.

dsc_9899.JPG

dsc_9943.JPG

dsc_9911.JPG
Tämän takia Pupulla on huppu. Heti kun kokeilin ilman, niin eikös yks pikkupiru roikkunut korvapampuloissa, jollei muuten niin perässä kyljellään raahautuen…

Ilolla on joku vamma. Kutsumme sitä vajaakorvaiseksi, sillä se roikottaa oikeaa korvaansa. Korva ei ole kipeä, se on puhdas eikä siinä näy mitään tulehduksen merkkejä ja silti se roikkuu alempana kuin toinen korva. Kun pesin Ilon, harvensin korvakarvojakin varmuudeksi, jos vaikka ne ois painanut korvaa mutta ei… Maanantaina menee osa koirista rokotuksiin, niin kiikutan Ilon mukana, että mikä ihme sen tuohon korvaan on voinut iskeä. Todella mystinen…

dsc_9929.JPG
Molemmat korvat hörössä, takana oleva oikea korva ei nouse samalle korkeudelle kuin vasen.

dsc_9931.JPG
Söpöilyä (oli muuten vaikea kuvata vajaakorva kuvia, koska koira ei suostunut nostamaan tietenkään sillä hetkellä kumpaakaan 😀 )

Naomi pirulainen on keksinyt erittäin huonon tavan enkä käsitä miksi! Se nimittäin kakkaa ja pissaa Janin sänkyyn jos silmä välttää… Se on ollut täysin sisäsiisti ja nyt tekee näin. En tiiä mikä on muuttunut niin, että yhtäkkiä alkaa tuollaista tekemään. Vaihdoin jo ruuankin takaisin Purinan normaaliruokaa, ihan vain varmuuden vuoksi. Nyt Naomia vahditaan haukan lailla ja kuljetan sitä mukanani, ettei se jää kaksin sängyn kanssa.

dsc_9957.JPG

Pienestä iso…

dsc_7082.JPGdsc_0011.JPG