Kuin kopio

Posted on

Pikkuinen Sisu on kuin kopio isästään. Poika on kasvanut hurjasti ja saavuttaa isäänsä hurjaa vauhtia. Kun katsoo Hupin pentukuvia, on Sisu ihan samannäköinen, mutta vain vaaleampi painos. Ei sitä muistakkaan miten musta Hupi pentuna olikin. Isä ja poika pääsi pesulle ja trimmiin tänään. Hupiin kokeilin uutta trimmausterää, mutta en tykännyt, se leikkasi minun makuun liian huonosti ja jätti pidempää jälkeä, kuin mihin olen tottunut. Sisun sitten ajelinkin vanhalla terällä. Tuntuu vaan turhauttavalta tämä peseminen, kun koira on hetkessä ihan samannäköinen.

3.8

Ylemmässä Sisu 4½kk ja alemmassa 2½kk (kuva suurenee klikattaessa)

 

DSC_9600-001

Komea ja vähän liian pullea Sisu

DSC_9630-001

Pikku Sisu 4½kk ja 5.5kg. Mustat karvanpäät tekee ikäänkuin varjon mahan alle 😀

 

Jekkukin kävi pesulla eilen, nyt tuntuu, että viimein on kunnolla kasvanut turkki päälle. Nyt turkki jo hieman laskeutuikin pomerianpörrön sijaan. Mutta silti on matkaa vielä näyttelyturkkiin, ehkä se keväällä olisi niukin naukin kehään kelpaava. Laatu ja väri on ainakin tällä hetkellä tosi kiva. Pupullakin turkin kasvu on pirullisen hidasta, mutta kai se sieltä tulee. Mietin jo kasvatanko sittenkin housullisen kampauksen, jotta kehiin pääsisi nopeammin, mutta housujen kasvaminen kestää noin puoli vuotta ja siinä ajassa pitäisi olla jo tämäkin malli kohtuullisessa mitassa.

 

DSC_9578-001

Karvainen Kekku, 4kk kasvatusta takana

Räjähtänyt Ruppana saa odotttaa vielä viikon pesua ja trimmiä, se on niin suuri töinen, että sen pystyy laittamaan vain viikonloppuna.

Räjähtänyt Ruppana saa odotttaa vielä viikon pesua ja trimmiä, se on niin suuri töinen, että sen pystyy laittamaan vain viikonloppuna.