Kun ei voi millään…

Posted on

nimittäin pissiä. Tyypillinen tapa nartuille, mutta tiedämpä tämmöisen pojankin. Eli Pupu pissi tänään ekan kerran vasta iltalenkillä klo 20:30. Kävin pari kertaa pissattamassa ja päästin pihallekkin kaksi kertaa ja ei, häntä ei huvittanut tuolla sateessa pissiä, saati muuta. Naomi on samanmoinen, mutta se sentään suostuu jossain välissä käymään aina pikasella pissillä etupihalla. Unilla on nyt samantapaisia taipumuksia havaittavissa, ettei ihan joka pissityksellä huvitakkaan tehdä mitään.

Äärimmäisen ärsyttävä tämä tapa on, kun lähdetään vaikka jonnekkin näyttelyyn ja koira ei suostu millään asioimaan. Ei lähtiessä, eikä näyttelypaikalla. Sitten sitä saa pelätä koko ajan että koira kyykistyy tai alkaa vääntämään kesken kehän.

Lopuksi on pakko esitellä oma kasvatti 🙂 Herra Pyry Pyrhösellä on ikää jo huimat 5½ vuotta. Pyrhönen oli lunkarya peruaani Tuiskun (Goldhill’s Whirlwind) ja coronet uros Sisun (Delfoin Komeetta) jälkeläinen. Turkkien kanssa tuli marsujenkin kanssa pulattua… Ja Sisu kävi messukeskuksen lemmikkinäyttelyssäkin. Pyry elää leppoista elämää vaimonsa kanssa.

imag0002.JPG
Yläkerrassa Pyrhönen ja alakerrassa hänen daaminsa Tiku (Kuva: Tanja)