Kuvaus yrityksiä

Posted on

Mitä tapahtuu kun yrittää kuvata 4 koiraa yhtä aikaa, niin että on yksin? Tulos. siitä ei tule mitään 😀 . 3 vanhinta makasi erittäin kauniisti (lue tylsistyneesti) sohvalla ja yks pikku piru ei… Laitoin neidin makuulle Ilon viereen, otin kameran, nostin sen oikealle korkeudelle ja mitä etsimestä näkyi? Yks pikkupentu joka oli ponnahtanut istumaan, kääntynyt ympäri, mennyt kävelemään muiden päälle jne… Niinä hetkinä, kun kaikki oli paikallaan oli harjakoirilla joku aivan älyvapaa kypsähtänyt ilme -”en avaa silmiäni” tai muu bravuureista.

dsc_7479.JPG

No poika + pentu kuvan sentään sain… Ja taas oli jotenkin vääränvärinen pentu kuvassa, kun muistin vanhan kuvan 😀

dsc_7520-1.JPGimgp5374.JPG

Pihalla oli myös uusi kiva jännä juttu. Poikien radio-ohjattava auto, jota oli ihan pakko jahdata. Muut koirat eivät välittäneet vehkeestä tuon taivaallista, mutta Uni ajatteli saaneensa uuden kivan leikkikaverin joka meni edeltä kovaa.

dsc_7565.JPG

dsc_7569.JPG

Pupu turrelo on nyt ollut korvakarvat vapaina, kun Uni nyhti niitä poikki heti kun ne olivat kiinni. Kokeilin ensin pitää ne ihan matalalta pikkulenkeillä kiinni, mutta ei. Melkein kuulin karvojen katkeilevan pennun roikkuessa niissä. Niimpä ne nyt sitten heiluu valtoimenaan ja toivottavasti edes osa säästyy. Täytyy vain kaivella ruokaa ja luita varten taas ruokahuppu kaapista, ettei oo korvat kokoajan suussa.

dsc_7577.JPG