Lenkkeilyä

Posted on

Olen unohtanut kirjoitella, että meillä on jätetty kuonopannat pois. Pupun aivastelutkin jäivät heti, kun kuonopanta jätettiin pois. Ilmeisesti kuonopanta kumminkin jotenkin ärsyttää sen nenäonteloita ja tulee noita 20 aivastusta peräkkäin aivastuksia. Nyt koira ei aivastee ollenkaan. Unillakaan ei ole kuonopantaa tarvittu, koiria ohittaessa riittää kun antaa vinkkikäskyn: TÄÄLLÄ ja koira liimautuu taskuun/sormiin kiinni, koska tietää saavansa rakasta ruokaansa, eli makupalojen voimalla mennään ohi.

Onhan se haasteellista taluttaa neljää koiraa, mutta tehokkaaksi remmien selvittäjäksi on tullut, helpottaa kun koirat on aikatavalla oppineet kulkemaan itse valitsemillaan paikoillaan, mitä nyt Uni poukkoilee pitkin poikin edessä. Koiria tulee suht harvoin vastaan, mikä on huono, kun koira kerrankin tulee, on se niin suurta ihmettä, että kierrokset on sadassa. Jos koiria tulisi vaikka kymmeniä lenkin aikana vastaan, niin ne ei olisi mitään matkailunähtävyyksiä.

Lahden näyttelyn 25.10 aikataulut tuli. ja sinne oli ilmoitettu kaksi isovillakoiraa. Saa nähdä kenet Uni saa kilpakumppaniksi…

dsc_4968.JPG