Luukissa

Posted on

Kävimme tänään Luukin ulkoilualueella kävelyreissulla. Kävelimme suht lyhyen 2,5km Luukin kierroksen ja sen jälkeen menimme koirahakaan koiria juoksuttamaan. Naomilla ei meinannut vaan tulla kävelystä mitään, kun pensaat notkuivat mustikoita ja Naomin piti tyhjentää niitä suoraan pensaista. Muut eivät ainakaan vielä älynneet mikä aarreaitta pensaissa piili. Talutusta helpotti, kun pojat otti pikkukoirat. Koirat on selkeästi vakiintuneet niin, että Ossi ottaa aina Ilon ja Leevi Naomin.

dsc_1747.JPG

Koirahaan ulkopuolella oli muutama este jota kokeilimme. Aluksi Pupu ei uskonut kykyihinsä, mutta pienellä vaituksella sitten hyppäsi korkean palveluskoiraesteen yli. Kokeilimme myös tikkaita, mutta koiralta loppui kantti kesken ja emme menneet alkua pidemmälle. Osku ja Tessu aikanaan meni tämmöiset leikiten. No eiköhän pienellä treenillä Pupukin opi, vaikkakin hösellykseen menee enin keskittymiskyky.

dsc_1696.JPG
Emmä pääse…

dsc_1692.JPG
Yllytyshullu

dsc_1698.JPG

Koirahakaan mentyämme sinne tuli kaksi isoa irlanninsetteriä, uros ja narttu. En ole koskaan käsittänytkään miten isoja koiria ne todella olivat, yli 10cm meidän koiria suurempia. No Pupu ja Uni juoksuttivat niitä oikein olan takaa ja oli niin hauskaa, että kuola settereiltä vaan roiskui. Naomia ei ois voinut vähempää kiinnostaa koko koirahaka ja vietti aikansa penkillä möllöttäen. ilo sentään kävi näyttämässä setteriurokselle taivaan merkit, kun se yritti lähennellä. Ilo ei tainnut olla edes sen pään kokoinen…

dsc_1768.JPG

dsc_1778.JPG

dsc_1789.JPG
Kaks tyytyi katselemaan

dsc_1813.JPG

dsc_1796.JPG
Naomi suorastaan pursui energiaa…

dsc_1823.JPG

Sitten vielä kiepattiin rannan kautta ja otettiin parit poseerauskuvat siskoksista, joiden kokoero senkuin hupenee…

dsc_1845.JPG

dsc_1847.JPG