Mr. IsoEgo

Posted on

Käytiin Jaanan pihalla leikkimässä kolmen keskarivillapojan kanssa. Jekku oli nyt kai ekaa vai toista kertaa mukana ja voi että, ei meinannut herra IsoEgo mahtua pijalle poikien kanssa. Pojille piti murista ja yrittää nousta selkäänkin, mutta onneksi muut pojat piti Jekkua silkkana pojan kloppina ja eivät kummemmin suuttuneet sen urposta käytöksestä. Olisi kyllä saanut joku hieman näyttää kaapinpaikkaa pojalle, niin oppisi olemaan. Aikaisemmin ei ole harjakoirien seassa ole ollut moista käytöstä, joten tämä tuli ihan puun takaa.

Toissa päivänä käytiin vetäsemässä taas pyörälenkki Urpon ja Turpon kera. Jekku veti taas kuin hullu ja onneksi oli nuo uudet Y-valjaat, niin ei ihan niin hönkinyt henkihieverissä. Tuntui että Pupu otti suht rauhallisesti, mutta Jekku halus mennä vaan täysiä. Vajaa 5km vedettiin ja sen jälkeen olikin ihan läkähtynyt olo. Mutta kun iltapäivällä tuli vieraita, niin energiaa taas riitti, vaikka luulin koirien olevan väsyneempiä 😀 Ei niitä saa millään puhki kävelytettyä tai juoksutettua. Eilenkin käveltiin päivällä reilu 5km ja illalla 3-4km ja silti koirat jaksoi juosta pihalla ja leikkiä…

Naomilla on viikon päästä se sydän ultra… Toivottavasti jotain selviäisi. Naomilla on välillä huonoja päiviä, kuten eilen, kun tärisytti pitkin päivää maatessakin. Ja yhtenä päivänä kun oli pesu ja trimmi, niin koira meni niin väsyneeksi, ettei tullut edes kerjäämään, kun paistoin jauhelihaa tai  kun syötiin ruokaa. Tavallisesti Naomi olisi ollut päivystämässä, nyt se ei jaksanut. Mulla on hyvin epäileväinen olo, että elääkö Naomi enää syksyyn asti. Toiaalta välillä on niitä hyviäkin päiviä…

050620121055.jpg
Aslan ( Bazaar’s Catch A Flying Dream)  ja Jekku ottaa mittaa toisistaan.

050620121056.jpg
Lali (Regenfiel Lysander), Aslan ( Bazaar’s Catch A Flying Dream), Mr IsoEgo Jekku ja Pupu riehumassa ja säntäilemässä pallojen perässä. Kuvista puuttuu Vanha Simba herra (Madelief’s Lucky Lionheart), joka oli pääosin pallon kanssa jalkojen luona.

030620121048.jpg
Joku poika on ihan läählääh lähes 5km juoksulenkin jälkeen, mutta ulkonäkö huijaa, pojassa riitti vielä virtaa iltaan asti 😀 (pikkuneiti on jo päästetty peräkärrystä pois).

050620121053.jpg
Pupun mystinen tapa viikata joko yksi jalka tai välillä molemmat jalat alle maatessa 😀