Rakastaa rakastaa <3

Posted on

Voi Jekkua, vietimme tänään esikoisen syntymäpäivä ja Jekulla oli vaikeaa. Se rakastui… kolmeen vieraaseen yhdellä kertaa. Vieraita piti piinata hyppimällä jatkuvasti ja haistelemalla ja jos vieras ei huomannut, niin sitten istui vieressä vikisten, huomaa mut, olen rakastunut sinuun 😀 . Kun Jekun komensi pois, niin Jekku hakeutui seuraavan uhrin luo. Kaikki Jekun rakkauden kohteet oli naisia 😀 Eipä ole pikkupoika moisen onneentunteen vallassa ollut aiemmin. Onhan se toki välillä ihastunut ihmisiin, mutta ei noin palavasti…

Pojilla oli tänään vaipat varuiksi, Jekulla kun on mystinen fetissi pissiä joidenkin vieraiden kasseihin… Jekku on täysin sisäsiisti kotona, ei koskaan pissi sisällä, ei ole tehnyt sitä edes koiratreenipaikoissa, missä on paljon hajuja ja pissiä, mutta jos meille tulee vieras, joka laskee kassinsa alas, niin satunnaisesti on pitänyt käydä tekemässä. Ei kaikille, vain joillekkin hyvin harvoille ja valituille. No en halunnut, että joku saa ikävän yllätyksen, niin puin vaipat varuiksi. Vaipat jäivät kuiviksi, joten tänään ei ainakaan osunut sellaista vierasta, joka laukaisee tuon kumman käytöksen.

Ihana oli tänään päästä kunnolla lenkille illalla, kun pakkanen oli laskenut -20:stä -5:een asteeseen. Lenkin jälkeen koirat saivat odottaa riisumiseni eteisessä istuen. Pupulle tää on tuttu juttu, se on pennusta asti odottanut ihmisen riisumisen eteisessä odottaen, jossain vaiheessa tapa jäi pois, mutta nyt kuin vanhoja juttuja blogista, muistin tuon kätevän tavan. Koirat oppivat odottamaan kiinnitettynä rauhassa.

140125-DSC_3982

Jekun ihanan nainen! No yksi niistä…

140125-DSC_3983

Odotusta kuin ennen vanhaan.