Ruoka maistuu

Posted on

Empä ole koskaan nähnyt Naomin syövän noin nopeasti. Kanansiipi katoaa Naomin kitaan niin nopeasti, että se on ollut välillä nopein syöjä! Semmoista ei ole tapahtunut koskaan ennen, vaan meillä on kyllä aina odotettu Naomin ruokailun loppumista.

Jotain pientä on jo huomattu barffiin siirtymisestä… Pupu ei enää rapsuta itseään lainkaan ja korvatkin vaikuttavat terveiltä. Ensi viikolla pitäisi käydä antamassa näyte, niin näkee onko hiiva selätetty. Molemmat harjakoirat ovat alkaneet myös laihtumaan. Jo aikaisemmin huomasin, että viljoja saadessaan, harjakoirien mahanseutu oli aina turvoksissa ja painoa kertyi helposti. Ja kun jossain välissä koirat oli viljattomalla, niiden turvotus väheni ja ne laihtuivat ja tiivistyivät.

Niin ja Naomin kuorsaaminenkin on loppunut… Pitäsköhän emäntäkin laittaa viljattomalle 😀


One thought on “Ruoka maistuu

  1. Meillä kanssa nuorempi täysbarffaa ja vanhempi syö sekä raakaa että nappulaa. Molemmilla on kanssa ollut aiemmin ongelmana, että paino nousee, mutta nyt kun syövät raakaa, niin paino on pysynyt täsmälleen ihanne mitoissa eikä heitä ikinä edes 100 grammaa…. Turkitkin kasvaa älytöntä vauhtia. Voin siis suositella (Salli barffannut kohta puoli vuotta) 🙂 Sallikin on muuten varmaan yhtä ahne kuin Uni, ja esim. nappulat veti purematta kokonaisina alas (ja kerran puklasi ulos kokonaisen koskemattoman nakin), nyt se keskittyy oikeasti pureksimaaan ja syömään ruokansa.

Comments are closed.