Ruokaa

Posted on

Vähän aika syötiin aika paljon nappuloita, etenkin kun Pupu söi niitä pelkästään, mutta nyt on palattu raakaan aikalailla. Kyllästyin kaikkiin nappuloiden lieveilmiöihin, paljon ja haisevaa kakkaa, jatkuvia kutinoita ja kuopsutuksia sekä satunnaisia hiivailuja tassuissa ja korvissa. Oli luonnollista, että kun Pupu syö nyt ei-teollista ruokaa, että heitin myös loput takaisin sille ruualle.

Pupulla menee ruokana siis moneen kertaan sanottu kypsä seiti, kypsä broileri ja kypsä kukkakaali. Pupulla lisinä menee Möllerin ADE kapselit, Biolatten 4-legs maitohappobakteeri ja satunnaisesti Gefilus-kapselit. Jossain vaiheessa pitää yrittää saada joku sinkkija joku kalkki mukaan. Valmistan Pupun ruuan yleensä uunissa. Seitit ja kukkakaalit jäisenä isoon astiaan ja broilerin koivet toiseen. Yritin aluksi irrottaa koivista lihoja raakana, mutta se oli ihan tuskaista, piti saksilla saksia irti. Kypsänä lihat lähtee helpommin. Sitten vaan sekoittaa kypsät yhteen. Kaadan vielä broilereista irronneen rasvan ruuan sekaan, jotta Pupu saa jotain hyvää rasvaa ruuassa, seiti kun on todella rasvatonta. En juuri pilko tai survo ruokaa, se saa mennä karkeana sekoituksena. Tätä mössöä Pupulla menee noin 2x 250g. Haaveena on saada joko näitä tai jotain muuta lihaa lisättyä raakana, mutta saapa nähdä kuinka käy. Olisi vain helpompaa, kun Pupulla menee ruokaa aika paljon.

Muilla on ollut Kennelpakasteen possunlihaa ja Mushin kanansydämiä ja naudanlihaa. Kaikki luutonta, tosin koirat on ilokseen syöneet ne ekat Pupun koipien luut, raakana. Nyt ei enää luita saakkaan, kun kypsennän koivet. Seuraavassa satsissa sitten otan jotain muita lihoja, erityisesti jos saisi palalihoja. Lisinä tällä sakilla menee tutut sinkki/biotiini, JahtiVahdin kalaöljy, merilevä, Biolatten 4-legs. Kuituna Jekulla ja Sisulla pellavansiemenrouhe ja Hupille oon laittanut psylliumia. Pitäisi vielä hakea sopiva kalkki, niin tärkeimmät olisi hanskassa. Lisäksi tää sakki syö tietenkin kaikki ruuantähteitä ja Pupulta jääneitä erikoispurkkiruokia.

Kun taas lihaisampaan mentiin, niin piti myydä halvalla pois nuo voitetut säkit, niitä kun oli yli 20kg…

DSC_2409

Vään aikaa sitten kupit näytti tältä, vaan eipä enää…

DSC_2744-001

Pupun ruoka valmistumassa.