Ruuan etsimistä

Posted on

Meillä on etsiskelty isoille rekuille ruokaa. Nyt kun Uni vaihtoi pois pentusapuskoista, niin olen yrittänyt etsiä sopivaa ruokaa. Purinasta tulee töhnää korviin molemmille. Ostin Nutroa ja voi luoja sitä kakan määrää!! Nyt kokeilussa on James Wellbelowed (ankka-riisi) ja ainakin vielä se näyttää sopivalta, mutta pidemmässä käytössä vasta näkee sopiiko todella. Suht rauhassa ollaan vaihdettu ruuasta toiseen, mutta todellinen sopivuus näkyy yleensä vasta kun puoli säkkiä on syöty. Suunnitelmissa on myös vähentää Unin ruokinta kerrat kahteen, mutta saa nähdä miten käy, paheneeko varastaminen ym, nälän takia. Aikuiset koirat syö meillä 1-2 kertaaa päivässä, hieman päivästä riippuen. Nyt annoin tuota Jamesia ihan huvin vuoksi myös pikkukoirille ja joka koiralle se maistuu ihan uskomattoman hyvin! Aikanaan meillä villakoirat söi tuota hyvällä halulla, toivottavasti tämä nyt sopisi isovilloille.

Sisäsiisteys alkaa olla Unilla hanskassa. Toki pihalla käydään hyvin usein pelkällä pissillä, mutta ehkä 4 vahinko viikossa tulee ja nekin on usein ihan omaa vikaani (”teen vielä tämän ja sitten…”). Vahingot ovatkin jo valtavan kokoisia, kun koirallakin on jo kokoa. Ilon sisäsiisteys näyttäisi viimein olevan myös varmaa, en ole ainakaan huomannut missään enää Ilon jätöksiä. No Ilokin on päässyt ainakin joka toinen kerta pihalle mukaan.

dsc_3385.JPG
Leijan rakennusapulainen.


One thought on “Ruuan etsimistä

  1. Aiheuttaa vamaan vaan lisähämennystä, kun nämä ruoka-asiat ovat niin koirakohtaisia, mutta kerronpa kuitenkin meidän kokeiluista. Meillä syötiin Nutroa melko pitkään, 10-vuotias piti siitä ja 1,4 kk ikäinen söisi vaikka pieniä kiviä, mutta nuoremman jätökset olivat löysiä ja haisevia. Eaglen kultainen säkki ei maistunut vanhemmalle ja nuoremmalla sama löysyysongelma. Viimeksi ostimme sitten Eaglen sinisen säkin ja nyt maistuu tosi hyvin molemmille ja kakka on oikein ”hyvä” 🙂 t. Eija

Comments are closed.