Studiokuvaa ja pellolla

Posted on

Tänään kävi Jokke kylässä ja tyttöjä kuvattiin kuin studiossa konsanaan. Hyvää harjoitusta Unille, paikalla pysymistä ja siitä palkitsemista jokaisen kuvan jälkeen. No neiti kun on villakoira, niin on tottunut jo pennustra asti, että välillä on yksinkertaisesti pysyttävä paikallaan. Nauroinkin, että jos ois ollu joku russeli, niin ois varmasti ollut tekemistä…

Meinasin myös rikkoa neidin tänään! Tulin vessasta, enkä tiennyt että pentu istui oven takana. Neidin häntä jäi oven alle… Sen jälkeen hätä oli yläpäästään 90 asteen kulmassa taaksepäin!! No onneksi se oli vain kipeä ja parani muutamassa hetkessä ja sitten jo heilui niinkuin ennen. Säikäytti älyttömästi, kun Roosalla aikanaan häntä oli noin ja se oli poikki ja piti amputoida poikki.

Illalla käytiin lenkki uudella asuinalueella ja sen kävelyteillä. Neidit painalsi siellä… Uni ekaa kertaa Naomin kurapuku päällä.

dsc_5719.JPG
Parta ajamatta 3 viikkoa…

dsc_5686.JPG

dsc_7773.JPG

dsc_7780.JPG

dsc_7802.JPG
”Siskot”

dsc_7812.JPG
Mul on tämmöne tyhmä puku, tällä kaatuu…

dsc_7816.JPG
Pikku piru

dsc_7818.JPG
Koppa, koppa, koppakuoriainen

dsc_7826.JPG
Tällänenkin Pupu nähtiin. Pupu sai hajun ja lähti jäljittää mutta tuli kutsusta pois. Eli opetettiin olemaan välittämättä jäniksen hajusta.

dsc_7849.JPG

dsc_7847.JPG

dsc_7852.JPG
Näin kurainen oisin ilman pukua, kun sisko pyöritti.