Telttailua ja tavarataivasta

Posted on

Tulipa sitten ostettua teltta koirille, muttei mikään perinteinen koiranäyttelyteltta… Oikeat koiranäyttelyteltta on 3m x 3m tai 2,5m x 2,5m, eli melkoisen isoja, jos yhden koiran kanssa matkustaa (HYVÄNÄ ESIMERKKINÄ TÄMÄ). Niimpä sitten googletin pitkin poikin nettiä ja löysin loistavan vaihtoehdon meille. Löysin pukoppiteltan (LINKKI), jonka pohjapinta-ala on 165cmx 165cm, painoa 3kg.. ja hintakaan ei päätä huimannut. Tuommoisen saa hyvin itse kasaan ja jaksaa roudata näyttelypaikalle. Sinne mahtuu häkki ja pöytä ja sateen tullessa se suojaa ihan riittävästi. Tuusulan näyttelyssä näin semmoisen livenä ja netistä löysin kuvan ihan käytössä:


(http://i12.photobucket.com/albums/a228/limonadi/Jarvenpaa2802006TheShihTzuCamp1.jpg)

Nyt kun vielä saa pöytään isommat pyörät alle (että sitä voi ihan oikeasti vetää), niin alkaa olla koiranäyttelyvarustus kasassa. Luulin, että pärjään, kun mukana on koira ja turkinhoitovälineet, vaan niin tämä on alkanut pakon sanelemana muuttua välineurheiluksi 😀 . Kun kerran toivoo, että olisi paikka, jonne koiransa laittaa, ottaa seuraavalla kerralla mukaan häkin. Sitten tarvitsee koiranlaittopaikan ja hommaa pöydän. Sitten tavarat pitää raahata paikalle, joten tarvitaan pyörät alle. Eikä siellä näyttelypaikalla jaksa seistäkään koko päivää, eli tarvitaan retkituoli. Ja pisteenä iin päälle: kun kyhjöttää naapurin teltassa armottoman sadekuurin takia, tajuaa tarvitsevansa oman teltan… 😀

Sitten vielä muutama hassunhauska kuva kesältä…

dsc_2433-1.JPG
Aina yksi pieni villakoira syliin mahtuu…

dsc_2470.JPG
Kutsu on käynyt ja kunhan istuu saa namia… Miten niin kaksi ahneinta on ehdollistunut täydellisesti.

dsc_2476.JPG
Eipä voisi iloisemmalta näyttää.

dsc_2570.jpg
Mitä tuolta järveä pitkin lipuu…??

dsc_2574.JPG
Mammaaa, sieltä tuli eläimiä, apua, minne voin paeta, ne tulee tänne, ne tulee kohti, iiiik eläimiä! Villiluonto hyökkää!

dsc_2576.JPG
Tipu, tipu, tipu, tännepäin… Pikku Ilo pitää teistä hyvää ”huolta”…Eikös tällä mökillä ollut raakaruokintaa?


One thought on “Telttailua ja tavarataivasta

Comments are closed.