Todella outoa

Posted on

On aivan outoa lenkkeily nyt näiden kanssa. Voin keskustella muiden koiranomistajien kanssa ja pojat pääsee haistelemaan ja tapaamaan lähiseudun koiria. Pupun kanssa ei koskaan päässyt 5m lähemmäksi ketään, kun sen piti huutaa ja raivota muille koirille. Sisusta oli nyt super jännittävää, kun sillehän Pupu uskotteli kaikkien olevan mörköjä ja nyt se näkee kuinka muut on ihan kilttejä ja Jekku ja Hupikin tervehtii reippaasti. Osa lenkistä käveltiin 5kk ikäisen bichon friseen kanssa, kohdattiin colliepojat (jotka oli aikanaan Pupun parhaat ystävät, tosin niistäkin on yksi nyt poissa, vain kaksi jäljellä). Kotimatka tultiin naapurin bullterriereiden Oton ja Huldan kanssa.

Kunpa näistä kukaan ei alkaisi miksikään haukkujaksi, Sisua nyt jännitti ja vähän se haukahteli muille mutta rauhoittui kyllä. On niin lepposaa tällä lailla tuo lenkkeily, ettei ole ollut tälläistä vuosiin.

Kotiin on nyt hommattu täyttöpullo Adaptil-laitteeseen, joka levittää ilmaan rauhoittavaa feromonituoksua ja ruuan seassa saavat Serene-Um tabletteja. Josko nyt alkais riidat rauhoittumaan.

DSC_3338

Adaptil haihdutin, josta tulee rauhoittavaa tuoksua.

DSC_3342

Ai me tarvitaan jotain rauhotusta vai?? Serene Um on jonkinsortin luontaistuote, joka on ennenkin meillä auttanut, toivottavasti nytkin.