Tuunausta ja näkyvyyttä

Posted on

Olen nyt useamman päivän etsiskellyt koirille sopivia valjaita. Netti ois pullollaan, mutta kun lähdet kiertämään lähiseudun kauppoja koirien kanssa, että voisit sovittaa, niin kaikkialla myydään vaan Hurttaa, Hurttaa ja Hurttaa. Ne ei meille sovi, koska pehmustemateriaali on hyvin takuttavaa ja mallikaan ei usein sovi. Haasteensa tuo tietyt toiveeni ja kriteerit valjaille (artikkeli turvallisista ulkoiluvälineistä). Lukko ei saa olla kainalossa, valjaiden pitää säätyä hartioilta ja mahan ympäriltä, etenkin ceskyillä, koska muuten pukiessa toppavaatteet tarvitsee muuten isommat valjaat. Jos oisi vielä pehmustetut, niin vielä parempi mutta setvittyäni useat merkit jouduin siitä tinkimään. Sisulla on ollut TopCanis Salon valjaat, jotka alunperin on hommattu Jekulle. Rintapehmuste oli fleeceä ja se tuntui takuttavan Sisun pehmeitä rintakarvoja. Päällystin fleecen kaupasta saatavalla Nylon paikkalapulla, joka liimautuu teipin tavoin. Nyt on liukas ja ei pitäisi takuttaa, mutta katsotaan kauanko pysyy. Sen verran noista olen tykännyt, että tilasin Hupille S-kokoiset samanmoiset, mutta kauniin turkooseina (KLIK), Sisulla on koko XS.
Jekku kulkee vielä Naomin vanhoilla vänttisen valjailla, jotka on söpön pinkit… itseasiassa Jekulla on myös Naomin vanha pinkki flexi käytössään…

DSC_3351

Sisun Top Canis Salon -valjaat. Yksinkertaiset, kevyet ja tosi hyvät heijastimet.

DSC_3346

Näiden rintapehmuste oli fleeceä ja olen sen peittänyt itseliimautuvalla Nylon paikkalapulla, niin ei turhaan takuta Sisun pehmeää mahakarvaa.

DSC_3354

Jekulla on Vänttiset T-valjaat tällä hetkellä, kun ei ole vielä sopivia sille osunut kohdalle.

DSC_3357

Hyvin näkyy pimeallä heijastimet. Jekulla koko matkalta heijastava flexi. Sisun valjaiden heijastimet näkyvät todella hyvin.

DSC_3344

Voi että, millä sitä tottuu kolmeen kuppiin…

DSC_3345

Nyt on ollut kuituna lihan kanssa messarin näyttelystä saatu näytepussi Almo Nature ruokaa, ihan hyvin toiminut ainakin kuituna.