Tokoilua

Posted on

Poikien tokokurssi alkoi ja suuntasimme Koirakoulu Kompassin tiloihin Konalaan. Kouluttaja toimi Yael Ovitz (Kennel Agidreams). Ryhmä oli onneksi pieni ja alkeita harjoiteltiin. Leevillä ja Naomilla meni todella hyvin, vaikka Naomi yritti huijata Leeviä aika ajoin. Se ei muka ymmärtänyt mitään ja yritti silmiä räpsyttelemällä saada namit putoilemaan suuhun. Kun namia ei tipahtanutkaan, niin se lopulta teki vaaditut asiat täydellisesti 😀 . Oli oikeasti hienoa katsoa Naomin onnesta piiskaavaa häntää, kukapa sitä uskoisi vanhasta mukavuudenhaluisesta koirasta, että se jopa tekee jotain.

Ilo toimi yhtä vikkelään kuin ennenkin, se myös sisäisti hyvin nopeasti mistä se nakin pala tuli. Suurimmaksi ongelmaksi Ilon kanssa muodostui, se, että Ilo meinasi nakkien kanssa viedä sormet. Vaikka Ilo on pieni, on tuo sen nappaisu todella kipeä. Siihen saatiin neuvoa, että pidetään nakinpala sormien sisässä niin kauan kuin yrittää näykkiä sitä, kun nuolee, niin saa nakin palan.

Tällä kertaa harjoiteltiin kontaktia KATSO -pyynnöllä, sivulle tuloa sekä vähän seisomista. Näitä kaikkia pitää nyt ahkerasti harjoitella kotona viikon ajan. Itse otin samat treenit tänään Pupun kanssa, sillä nyt on pohjaa, mutta pieni muistinvirkistys ei ole pahasta (eikä Pupun mielestä noiden nakkien syöttökään 😀 ).

TÄSSÄ LINKISSÄ VIDEO NAOMIN HIENOSTA TYÖSKENTELYSTÄ.

dsc_7477.JPG
TOKO-ryhmä, kouluttaja vasemmalla mustan villakoiran kanssa.

dsc_7483.JPG
Mä tuijotan, mä tuijotan, tipu makkara, tipu (kontakti harjoitus).

dsc_7481.JPG
Nakit molemmissa käsissä, millä ihmeellä sen nakin niistä saisi… (kontakti harjoitus).

dsc_7499.JPG
Minne piti tulla?

dsc_7476.JPG
Koulutus ottaa voimille, kotiin tuli kaksi väsynyttä koiraa.