Tulehdus ja pentuja

Posted on

Ilo alkoi pissimään enemmissä määrin lattialle, niin että se tapahtui 1-2 kertaa päivässä. Viimeinen niitti oli, kun kylässä Ilo teki myös kyläpaikan matolle pissat.Pissailu alkoi lisääntymään niin vaivihkaa, että oletin sen johtuvan ehkä Unin lähdöstä. Ilosta kun tuli sen myötä lauman alin ja ajattelin jos se alkoi pentuilemaan. No eläinlääkärissä Ilon pissasta löytyi jotain pientä, mutta eläinlääkärin mukaan ei välttämättä aina ole massiivisia löydöksiä, ennenkuin koira on todella kipeä. Oli muuten aika mielenkiintoista saada pissanäytettä Ilolta, maavaraa kun pissatessa on niin vähän. Ilo sai antibiottikuurin ja vaikutukset huomaa jo, enää ei ole pissannut. Laitoin varulta vaipan, kun koira ei varmasti pysty pidättämään taudin takia, niin ei tule vahinkoja sopimattomiin paikkoihin turhan takia.

Parina iltana olen ihmetellyt, kun Ilo on ollut haluton tulemaan yöksi ”koiraosastoon” takkahuoneeseen. No tänään se sitten selkisi. Ilolla on valeraskaus ja se oli synnyttänyt 3 pentua 😀 . Tänään se yritti varastaa Sallan vihreää lohikäärmettä vielä yhdeksi pennukseen.  En tiedä ketä on ollut isänä, kun pentuina on musta rotta, miniUni sekä Koiramäen Kille. Näillä koirilla ei olekaan ollut valeraskauksia, edellisillä koirillamme oli, etenkin Roosalla ja Wilmalla.

dsc_7527.JPG
Ilo ja lapset. Naomi on hyväksytty apuhoitajaksi pennuille, tosin se taitaa rutistaa miniUnin… Ilolla hyvin epäluuloinen ilme kuvaamista kohtaan, ettei vauvoja viedä.

dsc_7531.JPG
MiniUni tarkemmassa kuvassa. Ostin tämän Pupulle lohdukkeeksi Unin lähdettyä (Ikea, käsinukke).

dsc_7530.JPG
Pupu taas ängennyt itsensä pienimpään sänkyyn mitä löytyy.