Treenaamassa

Posted on

Varsinainen riiviö pikku miehestä on jo kehittynyt. Kun se saa riiviökohtauksen saavat kaikki tuntea sen pienet naskalihampaat ja sisukkaan mielen. Myös Naomi saa oman osansa, tosin Naomi ensin juoksee karkuun ja kun se ei auta, niin viimein komentaa lopettamaan. Erityisesti aamulla virtaa on selkeästi roppakaupalla ylimääräistä. Pukevat kouluunlähtevät pojat on niin kivoja ja heiluvia vaatteita on ihana tavoittaa… Mutta toisaalta se on hassu, se voi istua pitkiä aikoja katsomassa ihmisten puuhia.

Pissat ja kakat tulee aikalailla pihalle, kun sinne pääsee. Ihan muutamia on tullut lattialle, mutta eiköhän se siitä lisäänny, ainakin muilla on lisääntynyt.

Illalla käytiin harjakoirien näyttelyharkoissa Jekun kanssa ja Hupikin oli mukana. Jekulla jäi aivot narikkaan, oli vain tytöt ja tytöt… No istutin Jekkua takanani, enkä päästänyt mihinkään, koska herra ei osannut edes hihnassa kulkea. No vähän aikaa istuttuaan kokeilin uudestaan ja korvat toimi ja sain edes juoksutettua normaalisti, vaikka namit ei innostaneet yhtään. Hupi sai tutkailla myös porukkaa ja reippaana hän siellä olikin, vaikka kummallisia harjakoiria paikalla.

Viime pesussa Jekun turkki meni ihan pöyhöksi ja se näyttää ihan kamalalta, shampoo kokeilu meni näköjään ihan pipariksi,, vaikka on tuota enenkin käytetty… Tekisi mieli pestä heti uusiksi 😀

dsc_8684.JPG
Jos varovasti nuuskaisen…

dsc_8672.JPG

dsc_8675.JPG
Lelukoira