Uskomaton Salon näyttely!!!

Posted on

Aivan mieletön Salon näyttelypäivä. Hupi oli rotunsa paras ja Sisu paras uros-2 saaden sertin. Tuomari tykkäsi Sisusta ja sanoi, että tulee varmasti isäänsä parempi, oli parempi korvien sijoittuminen ja pään mittasuhteet hänen mielestään. Sitten alkoikin pitkä odottelu loppukilpailuihin, mietittiin jo kotiin lähtemistäkin, kun ilma oli kaunis ja päivä paahteinen. Onneksi ei lähdetty… Kokoomakehässä huomasin, että tuomari katseli jotenkin tarkkaan Hupia, mutta niin ne aina katselevat… Päästiin jatkoon terrieriryhmässä, kun isosta joukosta poimittiin pienempi määrä tarkemmin tutkittavaksi ja sitten alettiin palkita sijoittuneita… Neljänneksi mancesterinterrieri, kolmanneksi meidän takaa silkkiterrieri (siinä vaiheessa mietti, että siitä vierestä meni, joten meitä ei valita). Sitten tuomari pyysi edessämme olevan skotin liikkeelle ja Hupin sen perään yhtäaikaa liikkumaan. Mietin, että mitä hitsiä, kunnes tajusin, että tässähän katsotaan kumpi on ykkönen ja kumpi kakkonen! Ja Hupi oli se kakkonen, aivan mieletöntä! Ei ole ihan joka vuotistakaan, että ceskyterrieri sijoittuu ryhmässä. Uskomaton tulos!

Rotu kehässä oli tuomarina: Michael Clancy, Irlanti Ja ryhmäkehässä Philomena Leonard, Irlanti.

Hupi:
Typical breed type. Exellent outline and balance. Exellent head and expression. Correct ear set. Exellent front and topline. Correct rear angulation. Moves with drive. 

Oikeaa rotutyyppiä. Erinomainen ääriviivat ja tasapaino. Erinomainen pää ja ilme. Oikein asettuneet korvat. Erinomainen etuosa ja ylälinja. Oikeanlaiset takakulmaukset. Liikkuu draivilla.

ERI SA PU-1 RYP-2

Sisu
Typical breed type. Exellent outline with balance. Exellent balanced head. Correct ear set. Exellent front and topline. Correct rear angulation. Move well.

Oikeaa rotutyyppiä. Erinomaiset tasapainoiset ääriviivat. Erinomainen tasapainoinen pää. Oikein asettuneet korvat. Erinomainen etuosa ja ylälinja. Oikeanlaiset takakulmaukset. Liikkuu hyvin.

ERI SA PU-2 sert

LISÄÄ KUVIA TÄÄLLÄ

DSC_2842

Pikku Kisu kehässä

DSC04741

Hupi ROP ja Roosa VSP

DSC_3025-001

Hupin upea RYP-2

Pawdiumin video koiranäyttelystä (varmaan vielä raaka versio). Kohdasta 53:00 lähtee terrieri ryhmä ja viimeinen kisa kahden ekan välillä 59:58.