Uusi fööni, kurssia ja tukka kasvaa

Posted on

Vihdoin sain uuden föönin ja pääsin kokeilemaan. Firma josta tilasin, lupasi viikon toimitusajan, mutta kestipä melkein 3 viikkoa (+lukuisia yhteydenottoja eri välineillä sinnepäin…). Mutta tuolla kaksimoottorisella föönillä kuivasi Pupun 30min entisen 60min sijaan, vaikka tukkakin on kasvanut. Saa nyt nähdä kauanko Uniin uppoaa, kun siihen menee yleensä yli 2 tuntia kuivaukseen.

Ilmottauduin Unin kanssa myös Koiratarvike Dion trimmauskurssille sekä koiranesityskurssille. Molemmilla kursseilla vetäjänä on edesmenneen Pilven kasvattaja Tiina Taulos. Ajattelin, että vaikka osaan jo jotenkin leikata, niin nyt saisi ihan kunnon oppia ja osaisi myös itse hyvin kunnostaa koiran näyttelyihinkin. Ja Unin kanssa tuota kehätreeniä todella kaivataan, puolet ajasta kun menee säheltämiseen…

Nyt yhtäkkiä Pupun turkki on alkanut kasvamaan! Uusissa kuvissa näkyy selvästi pidemmät karvat jo jaloissa. Tuo uusi ”studiomme” on lastenhuoneen pimennysrullaverho ja trimmauspöydän päällä Simon musta viitta 😀 . Uni vaan ei taida tuohon studioon mahtua, Pupukin mahtui juuri ja juuri.

dsc_9793.JPG

dsc_9805.JPG

dsc_9799.JPG