Uusia asuja ja hampaaton hymy

Posted on

Tilasin Myllymuksuilta kankaita ja tein tytöille tarvittavia vermeitä, lähinnä näyttelyturkkia ajatellen. Molemmille sadehuput ja sadesäärystimet sävysävyyn hupun kanssa. Kuvissa Pupu esittelee luomuksia. Lisäksi ompelin Pupulle kotihuppuja korvapaketteja suojaamaan. Tein sen verran monta, että riittää sitten tulevaisuudessa Unillekkin jos tarvetta.Loppujämistä sain vielä tehtyä koiran vetolelun.

Ommellessa kuvasin joka työvaiheen, joten jossain välissä näistä on tulossa kuvalliset ompeluohjeet. Kuravaatteet on PUL-kangasta. Kotihuput trikoota.

dsc_9365-1.JPGdsc_9344-1.JPG
Unin omppuhuppu ja Pupun örkkihuppu.

dsc_9370-1.JPG
Näin se kuuluu olla. Pupu esittelee Unin pukua ja huppua.

dsc_9384.JPGdsc_9383.JPG
Unin ompputöppöset

dsc_9382-1.JPG

dsc_9393.JPG
Yksi kotihupuista, käytetään aina kun Uni ja Pupu on yhdessä, muttei esim. lenkeillä. Öisin ja yksin ollessa huppua ei ole,
koska Uni on erillään muista

dsc_9386.JPG
6 kotihuppua, 8 töppöstä, 2 kurahuppua ja vetolelu…

Lenkillä käytiin metsässä. Harjakoirat oli koko ajan hukassa, tulivat jossain perässä hiihdellen. Näin edessämme jäniksen loikkivan, mutta onneksi koirat eivät nähneet siitä, saati että eivät onneksi reagoineet sen jälkiinkään. Osku ja tessu metsäverisinä olisivat kyllä aikanaan kaivaneet jänön esiin, jos oisivat hajun saaneet. Onneksi nää ei. Uni nautti silmin nähden kirmailusta Pupun perässä, kieli lähes maassa roikkuen painalsi perässä. No silti jaksettiin vielä kotipihallakin riehua.

dsc_9445.JPG
Unin hampaaton hymy, alahampaita tippunut.

dsc_9422.JPG
Pysähdys.

dsc_9466.JPG
Venyyyyyyy…

dsc_9458.JPG
Tappajapuudelin hyökkäys.


One thought on “Uusia asuja ja hampaaton hymy

  1. Mahtaisikohan olla mahdollista tilata sulta säärystimet ja huput isovillakoiralle ja kääpiövillakoiralle ? Olen etsinyt koko netin läpi ja en millään löydä vastaavia ja omat ompelutaidot puuttuu kokonaan. Tietenkin rahallista korvausta vastaan ja ei niin kiire aikataululla!

Comments are closed.