Pakkaset saapuivat

Posted on

Pakkaset saapuivat ja piti kaivella kaapeista koirille lämpimiä asuja. Kaljuksi ajeltu takapuoli ja juuri lyhyeksi leikattu turkki ei ole kivoimpia talvipakkasilla. No puin tytöille puvut ja päästin pihalle juoksemaan ja mitä kävi. Ensinnäkin, molemmilla oli hieman liian pitkät lahkeet ja niitä sai kääriä ja toiseksi houdini koirani sanamukaisesti juoksi ulos puvustaan. Yhtäkkiä puku löytyi hangelta 😀 . No ei siinä vielä kaikki, Pupulta piti repiä puvusta huppu irti, no onneksi se oli neppareilla. Lopulta kun lahkeet häritsivät Pupua ja otin haalarin pois. Harjakoirathan oli käyneet pikapikaa vain asioillaan ja palanneet heti sisälle lämmittelemään.

Leikkiä oli mukava seurata, kuin olisi rallikilpailua seurannut. Kun Pupu meni edellä, Uni sai sen kiinni muutamalla loikalla. Kun Uni meni eeltä, Pupu oikoili reittejään niin, että sai Unin joka kerta kiinni silkalla älyllä. Leikin luonnekkin on muuttunut, Uni kovasti yrittää päälle päsmäröidä painissa ja kalisuttelee hampaitaan. Odottelen josko Pupu räjähtäisi sille edes kerran, eikä antaisi toisen pyöritellä itseään.

dsc_7161.JPG
Miten ihmeessä ne näyttikin noin kärsiviltä puvuissaan
😀 Pupun puku on itse ompelemani.


One thought on “Pakkaset saapuivat

  1. Meillä myös keskari harrastaa Pupun tapaan ällin käyttämistä jahtaamisleikeissä…Fea kun juoksee kaarteen, Fendi oikaisee ja kun Fendi menee edeltä, menee ali jutuista, jotka Fea joutuu kiertämään…:))

Comments are closed.