Pikku neiti pippuri

Posted on

Uni täytti tänään 8vk ja neidistä löytyi tänään jo uusia puolia. Kuvattiin seisotuskuvia ja sen jälkeen nappasin neidin syliini. No eipä Uni halunnut olla ja upotti äristen hampaansa naamaani… No neiti viettikin äristen pidemmän hetken sylissäni tiukassa otteessa. Päästin pois vasta kun oli rauhoittunut ja rentoutunut. Ajankuluksi nypittiin siinä hieman korvakarvoja, katseltiin hampaita jne.

Mutta virtaa noista isovilloista riittää. Uni on pihalla nyt jo pitkiä aikoja puuhaten, välillä juoksee Pupun kanssa, välillä yrittää kiusata harjakoiria, syö keppejä, kaivaa kuoppaa, katselee naapureita, leikkii leluilla, painii Pupun kanssa. Tänäänkin illalla useamman tunnin porhalsi yhtään väsähtämättä.VÄlillä puuhaavat hetken rauhallisemmin ja sitten taas mennään. Välillä Ilo innostuu jahtaamaan Pupua, jolla lelu suussa. Ja kun Ilo juoksee, niin perässä tulee sitten myös Naomi. Uni on keksinyt kätevän tavan, ottaa pari juoksuaskelta ja odottaa kun letka kumminmin kohta juoksee taas ohi ja tekee sitten täsmä iskun.

No nukkuupa sitten yöllä. Nyt nukkuu omassa yksiössään yöt. Herää ekan kerran vasta 6-6:30 aikaan pissalle, jolloin laiskana kannan pesuhuoneeseen papereille (ulkona kun ei tuohon aikaan ole vielä lämmin, enkä jaksa alkaa pukemaan enempiä) ja sitten laitan takaisin yksiöönsä, jossa neiti jatkaa uniaa kunnes me muut noustaan klo 7 aikaan ja sitten lähdetään ulos.

Kuvia oli enemmän, mutta osa ilmeisesti tuhoutui, kun kamera ei jotenkin suostunut niitä siirtämään…

dsc_7202.JPG
Vappukoira Pupu, ponnarit eri väriä.

dsc_7268.JPG

dsc_7289.JPG

dsc_7296.JPG

dsc_7282.JPG

dsc_7284.JPG