Pupu juoksuaa

Posted on

Jäi se Pupun leikkauttaminen, niin se aloitti sitten taas juoksuamisensa. Odotin juoksua muutaman päivän kuluttua, mutta koira ehti taas yllättää. Nyt väliä tuli hitusen vajaa 4kk. Saapa nyt sit nähdä lähtiskö Uni tähän mukaan ja tekisi ensimmäisen juoksunsa nyt vasta yli vuosikkaana vai pimittääkö se vielä pidempään. Edesmennyt Pilvi oli 1,5v ekan juoksun tullessa. Ilolla ja Naomilla on ollut juoksu marraskuun alussa, joten niille odottelen juoksua vasta touko-kesäkuussa.

Pupun juoksut:
Eka:3.8.2008, 11kk
3.12.2008
17.4.2009
19.8.2009
3.12.2009
1.4.2010

On tuo hurja tahti, ajatellen, että koira on vasta 2½v.

Maanantaina suunnistamme Lappeenrantaan näyttelyyn, jossa on 5 isovillakoiraa.  Kaksi kilpakumppania on tiedossa nyöri Doris sekä musta Seleste (Saninfanin nightingale) (KUVASSA ekana Seleste ja perässä Doris). Seleste aina voitti Pupun, mutta Uni on nyt sen peitonnut erikoisnäyttelyssä. Saa nähdä kuinka nyt käy ja ketä muut koirat on. Ensiksi pitäisi kumminkin saavuttaa se ERI(nomainen) ja sitten voi vasta kilpailla muista sijoituksista…


One thought on “Pupu juoksuaa

  1. On kyllä kieltämättä melkoinen juoksutahti Pupulla! Minusta meidän Yodallakin on melkoinen tahti, kun sillä on nyt vähän vajaa 2-vuotiaana ollut juoksu jo neljä kertaa, mutta Pupu peittoaa sen kyllä. Yodan juoksujen väli on noin 5 kk, viimeksi jäi vähän vajaaksi.

Comments are closed.