Ruokamurheita

Posted on

Eipä sitten sopinut hieno ANF ruoka. Reilu 15kg sitä ehdittiin syömään ja se tuntui sopivan kaikille, kunnes kolmelle koiralle iski hiiva korviin. Yritin lääkitä, mutta lääkitys ei tehonnut, pahimmat korvat vetistivät ja olivat aivan tulipunaiset. Onneksi tajusin alkaa epäilemään ruokaa. ANF:n sisällyksestä löytyikin sana hiiva, jota nyt vahvasti epäilen syylliseksi ja se selittäisi, miksi osa ruuista ei sovi mystisestä syystä. Siirsin koirat pikaisesti ainoalle ruualle mitä kaapista löytyi, eli keitin riisiä ja lihana oli naudan maha. Vuorokaudessa korvat asettui ja vetistävät korvat muuttuivat, kuin niissä ei olisi koskaan hiivaa ollutkaan. Kipaisin sitten parin päivän tutkimisen jälkeen hakemassa James Wellbelowedin lammasta, jossa ei tuoteselosteen mukaan näyttäisi olevan hiivaa eikä yleisesti hiivaa aiheuttavia ruokia (vehnää, soijaa, porkkanaa, omenaa ym). Nyt, ilman lääkityksen jatkamista, korvat ovat kaikilla terveet, tosin Jamesia on syöty nyt muutama päivä, joten ylläripylläreitä odotellessa. Annoin nyt ruokien mukana taas joka päivä karpalojauhetta, hiivaa torjumaan.
Nyt olisi sitten tarjolla ANF ruokaa, jos joku haluaa kokeilla 😀

Huomenna onkin edessä Unin pesu ja laitto näyttelyä varten. Toivottavasti saan sen leikattua edes kohtalaisen näköiseksi. Näyttely on tällä kertaa Kotkassa.

Ja vielä, onnittelut tyttöjen poikakavereille Lalille ja Simballe, jotka ottivat kaksoisvoiton Komaromin näyttelyssä Unkarissa. Lali oli rotunsa paras ja Simba paras uros-2. Pojat on eurooppakiertueella käyden pari Unkarin näyttelyä, Tullnissa Itävallassa sekä Maailmanvoittaja näyttelyssä Bratislavassa, Slovakiassa.


One thought on “Ruokamurheita

Comments are closed.