Varpaita palelee

Posted on

Pakkaset toi viime talvisen ilmiön taas esille. En itseasiassa muistanutkaan sitä, ennenkuin tänään. Hupin varpaat palelee, kovasti, niin kovasti, että pitää yrittää kävellä ilman jalkoja, kiljua ja purra jalkoja, joita paleltaa. Niinhän se teki viime talvenakin, eikä muistaakseni edes tottunut koko talvena. Nytkään ei ollut kuin -8’C, että miten lie poika pärjää pahemmilla pakkasilla, tarvii varmaan jotkut töppöset.

Eilen myös oli pesu ja trimmi, ensi viikonloppuna kun on messukeskuksen tuplanäyttely, jonne Hupi on menossa lauantaina ja sunnuntaina. Koiran trimmi väli on hieman venynyt ja oli hieman urakkaa laittaa poikaa kuntoon. Pitkästä on aina hankala tehdä kertaheitolla siistiä. Ja kun väri on mustankirjava, niin pelkässä lamppujen valossa, on todella hankala nähdä mitä tekee. No jonkinmoinen siitä tuli, nyt kun vielä ehtii tuon viikon kasvaa sopivaksi. Nyt joutuu pukemaan takkia pihalle, kun on pakkasta ja toinen on niin nakuna. On näemmä poika vaan kasvanut, kun tuntui hitusen lyhyeltä tuo takki jo päälle. No messarin jälkeen saa taas karvat kasvaa, me keskitytään kevät tuohon tokoon ja agilityyn ja jos sit huhtikuussa kömmittäisiin koloista kohti näyttelyitä.

131209-DSC_3666

Koko poppoo pakkaslenkillä, Hupi just ravisteli kuvan otto hetkellä.

DSC_0734

Hauskasti löytyi lähes vuosi sitten otettu kuva lenkkeilijöistä (13.12.2012), siellä on tollainen pikkupikku Hupi, jolle Wilman vanha takki oli iso (nyt ei edes mahtuisi päälle 😀 ) ja nakusempi Pupuli.