Pihamaalla kirmailemassa

Posted on

Tytöt sai tänään paahtaa taas pitkin pihamaata. Maa oli kuiva, niin nurmikkokaan ei niin kärsinyt. Ainut huonopuoli oli, että Unissa on nyt niskatukassa pihkaa. Millä ihmeellä sen saa pois ilman saksia? Pojat aktivoi Pupua syöttelemällä jalkapalloa toisilleen ja yrittämällä harhauttaa. pupu vaan oli hirmu hyvä puollustaja, sen ohi oli vaikea päästä. Uni kävi muutaman kerran ihmettelemässä, että mikä ihmeen juttu tää on, onks tää hauskaa, mutta ei ymmärtänyt Pupun intoa pallon perään, jota ei ees saanut ottaa suuhun.

Voikukat taas maistuvat kaikille ja etenkin keltaiset kukkaosat. Se tuntuu olevan joka keväinen juttu syödä ne kukat, en kyllä käsitä miksi. Mutta eipä niistä haittakaan varmaan ole…

Ilon kaulaa parannellaan edelleen. Toinen kohta on tullut edellisen viereen. Mietin jo, että pitäisi ostaa sille kissan valjaat ja pukea niihin pieni kauluri, niin kauluri ei nousisi sinne, missä haavat on ja estäisi Iloa raapimasta. nyt se saa välillä raavittua laastarit ja suojat pois ja saa taas aloittaa alusta.

Unin tukka on joka kuvissa silmillä. Vaikka sitä miten kiinnittää, niin menee puolituntia ja koiran otsatukka on samannäköinen. EN mä tiedä näkeekö se tuolta tukan sisältä mitään, mutta menoa ja vauhtia se ei ainakaan haittaa. Ja kun menee tarpeeksi kovaa, niin tukka väistyy silmiltä 😀

dsc_2701.JPG
Pallero pomppii.

dsc_2711.JPG

dsc_2731.JPG
Oi tätä onnea.

dsc_2733.JPG
Ilo tarkkailee tilannetta portailta. Silloin kun isot juoksee, on hyvä pysytellä turvassa.

dsc_2738.JPG
Naomin kaulassa Shoo Tag punkkikarkoittaja, joka perustuu johonkin magneettikenttään. Kokeillaan miten toi toimii, vaikka hieman kyllä itse epäilen vehjettä. Noita on kuulemma käytetty menestyksekkäästi vuosia hevosilla.

dsc_2795.JPG
Yks onnellinen pallonjahtaaja.

dsc_2797.JPG
Ei paljon kikkailut auta, kun puolustajana on Pupu.

dsc_2808.JPG
Hei, voisko joku kertoa tän sääntöjä? Mikä tän idea on? Uni ei ymmärrä…

dsc_2843.JPG